Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει με τρίτη σεζόν η σειρά 13 Reasons Why

*
H Netflix επιβεβαίωσε ότι η δραματική σειρά 13 Reasons Why, που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό θα επιστρέψει με τρίτη σεζον το 2019. Η παραγωγή θα ξεκινήσει εντός του 2018 και ο τρίτος κύκλος θα αποτελείται από 13 επεισόδια, όπως ακριβώς συνέβη με τους δύο προηγούμενους. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Brian Yorkey, Joy Gorman, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Tom McCarthy, Steve Golin και Selenza Gomez. Όπως πιθανό έχετε ήδη παρακολουθήσει, η δεύτερη σεζόν ακολουθεί τα γεγονότα μετά το θάνατο της Hannah, σε μια χρονική στιγμή που οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους. Το σχολείο Liberty High προετοιμάζεται για το δικαστήριο και κάποιος κάνει τα πάντα για να αποκρύψει τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της Hannah. Μια σειρά από φωτογραφίες θα οδηγήσουν τον Clay και τους συμμαθητές του να ξεσκεπάσουν ένα αρρωστημένο μυστικό και τη συνωμοσία που στήθηκε για να καλυφθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*