Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το Voice Cast της σειράς Animaniacs για το επερχόμενο Reboot της σειράς

*
Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες επιστρέφει το cast της κλασικής animated σειράς Animaniacs, για το ήδη ανακοινωθέν reboot της, το οποίο θα προβληθεί στην διαδικτυακή streaming πλατφόρμα Hulu. Ο Rob Paulsen επιστρέφει ως Yakko, η Tress MacNeille ως Dot και ο Jess Harnell ως Wakko, για να χαρίσουν περισσότερες στιγμές γέλιου στους θαυμαστές τις σειράς, μικρούς και μεγάλους.

Ο υπεύθυνος του εικαστικού τομέα της σειράς Karl Hadrika μας έδωσε μία ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι το νέο animation του reboot, το οποίο στυλ θα μπορούσε να παρουσιαστεί με αυτό των animated σειρών της τελευταίας δεκαετίας (π.χ SpongeBob SquarePants). Παρόλα αυτά, δεν μπορεί ακόμα να βγει κάποιο οριστικό πόρισμα, καθώς τα σχέδια προς το παρόν είναι κατά βάση ασπρόμαυρα, εξαιρώντας συγκεκριμένους χρωματισμούς, όπως οι κόκκινες μύτες των χαρακτήρων.


Με ανυπομονησία περιμένουμε την ανανέωση της σειράς, της οποίας η πρεμιέρα προβλέπεται μέσα στο 2020, στο Hulu.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*