Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφουν οι Beavis and Butt-Head με νέα σειρά

*
Η θρυλική σειρά Beavis and Butt-Head επιστρέφει στο σήμερα και μάλιστα στο Comedy Central. Η συμφωνία μεταξύ του δικτύου και του δημιουργού της σειράς, Mike Judge, είναι γεγονός και έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός για δύο σεζόν, καθώς και spin offs και special επεισόδια. Η σάτιρα θα παραμείνει στο γνωστό…κάφρικο επίπεδο που έκανε τους δύο χαρακτήρες να ξεχωρίσουν και ο Judge θα αναλάβει το σενάριο και τις φωνές. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της προσπάθειας που κάνει το Comedy Central να προσεγγίσει ένα πιο ενήλικο κοινό. Η σειρά ξεκίνησε το 1993 και έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα case study για το τηλεοπτικό περιεχόμενο άνευ ορίων. Προβλήθηκε για 7 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ το 2011 έγινε το πρώτο reboot που «έτρεξε» για μία ακόμη σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*