Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστροφή των Reynolds και Jackson στο The Hitman's Wife's Bodyguard

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η Millenium Films ετοιμάζει την συνέχεια του επιτυχημένου The Hitman's Bodyguard. Το σήκουελ φέρει το όνομα The Hitman's Wife's Bodyguard και παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποιος ηθοποιός για το καστ της ταινίας, όλα δείχνουν ότι οι Ryan Reynolds και Samuel L. Jackson θα επαναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εξίσου πιθανή είναι και η επιστροφή του Patrick Hughes στην καρέκλα του σκηνοθέτη, το σενάριο όμως βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα αφού δεν μπορεί προς ώρας να γίνει καμία πρόβλεψη επ'αυτού. H ένταξη της Salma Hayek φαντάζει πολύ πιθανή, βάσει αυτών που προδίδει ο τίτλος της ταινίας, ενώ η Millenium Films έχει μελλοντικά σχέδια για συνέχειες σε πολλά ακόμα franchises της, όπως τα Expendables 4, Rambo V, Angel has Fallen και Mechanic 3. Το The Hitman's Bodyguard είχε προκαλέσει αίσθηση, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει $177εκ. έναντι των $30εκ. του προϋπολογισμού. Μάλιστα, παρέμεινε στην κορυφή του αμερικανικού box office επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*