Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επ’ αόριστον καθυστέρηση για το reboot του κινηματογραφικού Mortal Kombat

*
Το reboot του κινηματογραφικού Mortal Kombat αναμένεται να καθυστερήσει, δίχως μάλιστα να γνωρίζουμε το πόσο. Τα νέα έρχονται από τον παραγωγό Todd Garner, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση οπαδού στο Twitter λέγοντας πως δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με την κυκλοφορία είτε κάποιου trailer, είτε του τελικού προϊόντος, δηλαδή της ίδιας της ταινίας.

Όπως σχολίασε ο ίδιος, η ομάδα παραγωγής περίμενε πως η πρεμιέρα της θα γινόταν το Μάρτιο του 2020, όμως η πανδημία του κορονοϊού είχε τα δικά της σχέδια. Όντως, η προγραμματισμένη πρεμιέρα της παραγωγής ήταν για τις 5 Μαρτίου του 2021 με rating R, κάτι που σημαίνει πως οι fans θα πρέπει να περιμένουν όσο gore βλέπουν και στα παιχνίδια του franchise. Μόνο που τώρα δεν ξέρουν πόσο ακριβώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι νεοτέρας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*