Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται live action σειρά βασισμένη στο System Shock videogame

*
Το ιστορικό videogame System Shock γίνεται live action σειρά! Η πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα Deadline και αφορά την πλατφόρμα streaming Binge που έτσι κι αλλιώς εστιάζει σε περιεχόμενο σχετικό με το gaming (όπως τo Driver). Τα δικαιώματα του franchise ανήκουν αυτή τη στιγμή στην Nightdive Studios και στο κομμάτι της παραγωγής θα συμμετέχουν εκ μέρους της και οι Stephen Kick και Larry Kuperman. Παραγωγός του projectθα είναι ο chief content officer της πλατφόρμας Binge, ο Allan Ungar. Τo System Shock κυκλοφόρησε το 1994 και εξιστορεί την περιπέτεια ενός hacker σε ένα διαστημικό σταθμό, όπου και πρέπει να δώσει μάχη με την τεχνητή νοημοσύνη που έχει την ονομασία SHODAN.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*