Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται η τηλεοπτική μεταφορά του Disco Elysium

*
Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Variety, κατόπιν συμφωνίας ανάμεσα στη developer ZA/UM και τη dj2 Entertainment το Disco Elysium θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη υπό μορφή σειράς.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το project, το οποίο βρίσκεται σε αρχικά στάδια και ακόμα ούτε έχει βρεθεί σεναριογράφος, ούτε υπάρχει συμβόλαιο με κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο.


Η κίνηση αποφασίστηκε μετά από την αγάπη που έδειξε το κοινό για το παιχνίδι που μέσα στο 2020 κυκλοφόρησε για PlayStation 4, Xbox One, PC και σύντομα σε Nintendo Switch. Η ιστορία του τίτλου βάζει τους παίκτες στη διαδικασία να εξερευνήσουν διάφορα επίπεδα, να ανακαλύψουν στοιχεία και να λύσουν το μυστήριο μιας δολοφονίας.

Λογικά, το επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερα για την τηλεοπτική σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*