Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται κινηματογραφική ταινία βασισμένη στο Star Wars: Knights of the Old Republic

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται μια κινηματογραφική ταινία βασισμένη στο Star Wars: Knights of the Old Republic από την Lucasfilm. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά η Laeta Kalogridis (δημιουργός της σειράς Altered Carbon στο Netflix) ετοιμάζει το σενάριο.

Η ίδια έχει βάλει την υπογραφή της στα σενάρια των Alita: Battle Angel, Terminator Genisys και Shutter Island, ενώ έχει δουλέψει και ως executive producer για το Avatar. Η ταινία θα βασίζεται -όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ- στην τριλογία KOTOR, η οποία βέβαια για όσους θυμούνται καλύπτει μια μεγάλη περίοδο στον κόσμο του Star Wars.


Τα σχέδια της Lucasfilm που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα δεν περιλαμβάνουν την ταινία Star Wars: Knights of the Old Republic, οπότε για το συγκεκριμένο θέμα ίσως χρειαστεί να περιμένουμε παραπάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*