Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon σε συζητήσεις για εξαγορά της MGM έναντι 9 δισ. δολαρίων

*
Η Amazon θέλει να μπει πολύ γερά στο χώρο του κινηματογράφου και των παραγωγών και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την εξαγορά της MGM με ένα ποσό που αναμένεται να φτάσει τα 9 δισ. δολάρια. Η εταιρεία πίσω από τα James Bond, Rocky, Stargate, Vikings και άλλων ταινιών και παραγωγών έψαχνε ένα ποσό κοντά στα 7-10 δισεκατομμύρια δολάρια για να πουληθεί σε νέο ιδιοκτήτη και φαίνεται πως η μπίλια στο deal θα κάτσει κάπου στα 9. Η MGM έχει βγάλει πωλητήριο από τον Δεκέμβριο του 2020 και μένει να δούμε αν αυτό το…προξενιό θα καταλήξει σε γάμο. Αν ναι, η Amazon θα πάρει στα χέρια της πάνω από 4.000 ταινίες και 17.000 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος για να εκμεταλλευτεί εμπορικά όπως θεωρήσει καλύτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*