Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Anna Torv ως Tess στη σειρά The Last of Us του HBO

*
Η Anna Torv των Fringe και Mindhunter θα συμμετέχει και στη σειρά The Last of Us του HBO, αναλαμβάνοντας το ρόλο της Tess. Η προσθήκη αυτή στο cast έρχεται να βάλει άλλη μια σημαντική ηθοποιό της σύγχρονης εποχής στην παραγωγή που θέλει να μεταφέρει την περιπέτεια της Ellie και του Joel. Η Tess, για όσους δεν θυμούνται, ταξιδεύει μαζί με τον Joel (Pedro Pascal) και την Ellie (Bella Ramsey) στην κατεστραμμένη Αμερική και όπως σημειώνεται από την ιστοσελίδα Deadline, θα συμμετέχει σε πάνω από ένα επεισόδια. Από το cast που έχει ανακοινωθεί ξεχωρίζουν ακόμη οι Nico Parker ως κόρη του Joel, Marlene Dandridge ως Marlene και Gabriel Luna ως Tommy. Στην παραγωγή θα συμμετέχουν ακόμη οι Jeffrey Pierce, Murray Barlett και Con On’Neill. Πρόσφατα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και οι πρώτες εικόνες από το set που δημιουργήθηκε στον Καναδά και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*