Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την 11η Σεπτεμβρίου καλύπτοντας τα γεγονότα μετά τις επιθέσεις

*
Η Apple ανακοίνωσε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτεμβρίου, με τίτλο 9/11: The President’s War Room. Η παραγωγή θα γίνει σε συνεργασία με το BBC και θα εστιάζει στα γεγονότα που ακολούθησαν 12 ώρες μετά το πρώτο χτύπημα στο World Trade Center. Την σκηνοθετική υπογραφή του θα βάλει ο Adam Wishart (Warlords Next Door?, Channel 4) και σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία θα προβληθεί υλικό που δεν έχουμε δει ποτέ και πουθενά μέχρι σήμερα, καθώς και πάνω από 200 φωτογραφίες.  Μένει να δούμε τώρα πότε θα έχουμε νεότερα για το θέμα και ένα πρώτο trailer. H πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ θα γίνει τον Σεπτέμβριο, στα 20α γενέθλια από τα δραματικά αυτά γεγονότα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*