Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard κινείται νομικά κατά του Fox για ένα σκύλο καρτούν με το όνομα “Diablo”

*
Η Blizzard ασχολείται το τελευταίο χρονικό διάστημα με αρκετά projects γύρω από το Diablo, ωστόσο φαίνεται πως η σειρά HouseBroken του Fox τής κίνησε το ενδιαφέρον για έναν σκύλο με το όνομα “Diablo”. Η γνωστή εκδότρια εταιρεία κινείται πλέον νομικά κατά του Fox, καθώς θεωρεί πως η Fox θέλει να κερδίσει δημοφιλία για το χαρακτήρα της, εκμεταλλευόμενη τη δημοφιλία του videogame franchise. Το HouseBroken είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου στο Fox και στο χαρακτήρα θα δώσει φωνή ο Tony Hale (Arrested Development) και φαίνεται πως η Blizzard ενοχλήθηκε και από το γεγονός πως η Fox θέλει να εκμεταλλευτεί το όνομα του ήρωα και σε άλλες κατηγορίες, όπως merchandise τύπου lunch boxes, γυαλιά, οδοντόβουρτσες κτλ. Μάλιστα θεωρεί πως αν η Fox αρχίσει να πουλάει merchandise για το Diablo, θα δημιουργηθεί σύγχυση στον καταναλωτή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*