Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bo Peep επιστρέφει στο Toy Story

*
Το Toy Story 4 υποδέχεται νέους χαρακτήρες με την επιστροφή του franchise αυτό το καλοκαίρι, όμως βλέπει και την επαναφορά της Bo Beep ύστερα από 20 χρόνια. Η Bo Beed, φλερτ του Woody πίσω στο Toy Story 2 του 1999, ήταν απούσα από το δεύτερο sequel της σειράς της Pixar, όμως πλέον ετοιμάζεται για reunion με τον αγαπημένο της. Αυτή τη φορά βέβαια θα τη δούμε πιο απελευθερωμένη και… περιπετειώδη μιας και “ζει στο δρόμο”, οπότε θα έχει ενδιαφέρον η νέα της αλληλεπίδραση με το Woody. Το Toy Story 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου και, μεταξύ άλλων, δανείζουν τις φωνές τους οι Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Joan Cusack, Blake Clark, Wallace Shawn, Michael Keaton, Keegan-Michael Key, Jordan Peele και Keanu Reeves.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*