Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom επιβεβαιώνει τη live-action ταινία Monster Hunter

*
Το Monster Hunter ετοιμάζεται για είσοδο στο Hollywood με μια live-action παραγωγή, μετά από την επίσημη επιβεβαίωση διά στόματος Capcom. Μάλιστα η ταινία είναι ήδη σε φάση pre-production στην Constantin Film, ύστερα από μήνες αναφορών και φημών σχετικά με το θέμα. Σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός θα είναι ο Paul W.S. Anderson του κινηματογραφικού franchise Resident Evil. Η Capcom δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες σχετικά με το είδος της ταινίες ή το πότε θα πρέπει να περιμένουμε την πρεμιέρα της στη μεγάλη οθόνη, αλλά ξέρουμε πως πρόκειται για την ιστορία δύο διαφορετικών ηρώων από ξέχωρους κόσμους που ενώνονται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό. Θα δούμε επίσης γνώριμους χαρακτήρες, όπως τον Admiral.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*