Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

*
Ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία που ετοιμάζει για τη ζωή του η Disney. Ο Greek Freak καταφέρνει να κερδίσει άλλη μια θέση στην ιστορία, αυτή τη φορά στον κινηματογράφο. Όπως σημειώνει η γνωστή σελίδα Deadline, η Disney θα ετοιμάσει μια σχετική παραγωγή για να την προβάλλει μέσω της συνδρομητικής της πλατφόρμας Disney+ και όπως φαίνεται θα ακολουθήσει τα γεγονότα που πέρασαν από τη ζωή του Έλληνα αθλητή από τα πρώτα του παιδικά χρόνια, μέχρι την εκτόξευση της καριέρας του και της συμμετοχής του στο NBA. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλντμαν (300), ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός Άράς Αμέλ (Rosamund Pike και A Private War).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*