Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά The Santa Clause με πρωταγωνιστή τον Tim Allen

*
Η Disney ανακοίνωσε μία νέα σειρά μικρού μήκους βασισμένη στο The Santa Clause, με τον Tim Allen να επιστρέφει ως πρωταγωνιστής, στον ρόλο του Scott Calvin. Ο Allen θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο στο March. Σε ρόλο showrunner ο Jack Burditt (30 Rock, Modern Family, Frasier). Δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας, όμως είναι πολύ λογικό να μαντέψει κανείς ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στις γιορτές.

Σύμφωνα με το σενάριο, λίγο πριν τα 65α του γενέθλια, ο Scott Calvin διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να υποδύεται για πάντα τον Santa. Έχει αρχίσει να χάνει τον ρυθμό του και κυρίως έχει να φροντίσει για την οικογενειά του. Οπότε ψάχνει για αντικαταστάτη και ετοιμάζεται να προσφέρει στους δικούς του ανθρώπους μια νέα ζωή, νότια από τον Β. Πόλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*