Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Emilia Clarke στο trailer του Above Suspicion

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Above Suspicion της Madman Films όπου πρωταγωνιστεί η Emilia Clarke (Game of Thrones) ως μια Νοτιοαμερικανίδα που εμπλέκεται σε μια υπόθεση ενώ τελεί χρέη πληροφοριοδότη της αστυνομίας. Το νέο αυτό thriller βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Joe Sharkey.

Στην ταινία θα εμφανίζονται, εκτός της Clarke, οι Jack Huston (Boardwalk Empire), Thora Birch (Ghost World, The Walking Dead), Johnny Knoxville, Brian Lee Franklin, Luke Spencer Roberts, Sophie Lowe, Kevin Dunn, Chris Mulkey, Omar Benson Miller και Brittany O’Grady. Η σκηνοθεσία έγινε από το Phillip Noyce σε σενάριο του Chris Gerolmo. Producers της ταινίας είναι οι Amy Adelson, Angela Amato Velez, Mohamed AlRafi, Colleen Camp και Tim Degraye.


Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας του Above Suspicion, όπως ξέρουμε πως θα διατεθεί σε Video On Demand.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*