Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Gearbox ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για το Brothers In Arms

*
Το Hollywood Reporter αποκάλυψε πως η Gearbox εργάζεται σε μια τηλεοπτική σειρά για το tactical shooter της Brothers In Arms. Ο Scott Rosenbaum θα αναλάβει το project ως executive producer και showrunner και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το project βρίσκεται ακόμη στο αρχικό στάδιο αναζητώντας σκηνοθέτη και τηλεοπτικό δίκτυο. Ο Rosenbaum εργάζεται αυτή τη στιγμή ως executive producer στο Queen of the South και μαζί του θα βρίσκεται στη θέση των επικεφαλής και ο CEO της Gearbox, Randy Pitchford. Στην ομάδα ανήκουν ακόμη οι Jean-Julien Baronnet (παραγωγός της ταινίας Assassin's Creed), Richard Whelan (associate producer στο Captain America) και Sean Haran (chief business officer στην Gearbox Entertainment).

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα εστιάζει σε 8 άνδρες που ξεκινούν αποστολή διάσωσης του Συνταγματάρχη τους, μετά από μια αποστολή που πάει στραβά. Υπενθυμίζεται πως η Gearbox δουλεύει από το 2015 και πάνω σε μια ταινία Borderlands, ενώ τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε την εμπλοκή και του Eli Roth στο εν λόγω project.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*