Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Gina Gershon στον ρόλο της Mad Moxxi στην ταινία Borderlands

*
Η Lionsgate ανακοίνωσε την προσθήκη επτά ηθοποιών στο cast της ταινίας Borderlands, που σκηνοθετεί ο Eli Roth. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι η Gina Gershon και ο Cheyenne Jackson, που θα υποδυθούν την Mad Moxxi και τον Jakobs αντίστοιχα. Στη σειρά video games, η Moxxi είναι ένας μη επιλέξιμος χαρακτήρας, ιδιοκτήτρια μιας σειράς από bars στον πλανήτη Pandora, ενώ ο Jakobs είναι κατασκευαστής όπλων.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ανακοινώθηκαν είναι οι Charles Babalola (Gretel & Hansel), Benjamin Byron Davis (Criminal Minds), Steven Boyer (Trial & Error) και Ryann Redmond (Younger) στους ρόλους των Hammerlock, Marcus, Scooter και Ellie, με τον Bobby Lee (The Dictator) να υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα, τον Larry.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*