Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Hayley Atwell από το Agent Carter στο cast του Mission Impossible 7

*
Η Hayley Atwell είναι πλέον και επίσημα στο cast του Mission Impossible 7. Τόσο η ίδια, όσο και ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας, Christopher McQuarrie, επιβεβαίωσαν επίσημα την εξέλιξη μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media. Η Atwell έγινε γνωστή και από το ρόλο της ως Peggy Carter στο Marvel Cinematic Universe και έκανε αισθητή την παρουσία της και στο Avengers: Endgame. Ο Christopher McQuarrie έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε το Mission Impossible – Fallout, το οποίο κατάφερε να φτάσει τα 791,1 εκ. δολάρια σε έσοδα και όπως ήταν λογικό επιλέχθηκε και για τις συνέχειες.

Ήδη έχει αναλάβει τόσο τη σκηνοθεσία του Mission Impossible 7, όσο και του Mission Impossible 8 και δηλώνει από τώρα «γεμάτος».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*