Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Keira Knightley στη νέα σειρά The Other Typist του Hulu

*
Σύμφωνα με αναφορές του Deadline, το Hulu βρίσκεται στη διαδικασία της προετοιμασίας μιας νέας σειράς που θα βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα της Suzanne Rindell, The Other Typist του 2013. Το εν λόγω project θα είναι η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή στην οποία συμμετέχει η Βρετανίδα ηθοποιός μετά τη μίνι σειρά Neverland του SyFy που προβλήθηκε το 2011.

Το The Other Typist είναι ένα ψυχολογικό και σεξουαλικό θρίλερ που διαδραματίζεται στην πόλη της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης. Aκολουθεί την ιστορία της Rose Baker, μιας κόσμιας δακτυλογράφου ενός αστυνομικού τμήματος, η οποία παρασύρεται στον ύπουλο και σαγηνευτικό κόσμο της νέας της συναδέλφου Odalie (Knightley), όταν όμως διαπράττεται ένα σοβαρό έγκλημα το μόνο αβέβαιο είναι ποια από τις δύο είναι περισσότερο ένοχη. Το μυθιστόρημα πραγματεύεται θέματα όπως η ταυτότητα, η κοινωνική τάξη, η εμμονή και οι λανθασμένες επιθυμίες.


Η Ilene Chaiken (The L Word) θα είναι σεναριογράφος, executive producer και showrunner του limited series. Το The Other Typist του Hulu θα είναι παραγωγή της Searchlight Television και της 20th Century Fox Television με τους Knightley, Rindell και Oly Obst ως executive producers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*