Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Madison Iseman στο προσκήνιο του trailer για τη σειρά I Know What You Did Last Summer

Το Amazon Prime Video δημοσίευσε το επίσημο trailer της επικείμενης σειράς I Know What You Did Last Summer. Το νέο slasher thriller show βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Lois Duncan και στις 15 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμα για streaming τα πρώτα 4 επεισόδιά του. Στη συνέχεια θα γίνεται διαθέσιμα ανά εβδομάδα, κάθε Παρασκευή.

Στο trailer παίρνουμε μια γεύση από τη μοιραία νύχτα που αλλάζει τη ζωή μιας ομάδας φίλων που σκοτώνουν άθελά τους έναν άνθρωπο με το αμάξι τους. Ως συνέπεια εμφανίζεται ένας άγνωστος serial killer που τους καραδοκεί, γνωρίζοντας με κάποιον τρόπο τα πάντα για το ατύχημα. Στο καστ περιλαμβάνονται οι Madison Iseman (Jumanji: The Next Level), Bill Heck (I’m Your Woman), Brianne Tju (Light as a Feather), Ezekiel Goodman, Ashley Moore (Popstar: Never Stop Never Stopping), Sebastian Amoruso (Solve), Fiona Rene (Stumptown), Cassie Beck (Connecting) και Brooke Bloom (Homecoming).

Το I Know What You Did Last Summer αποτελεί συμπαραγωγή των Amazon Studios και Sony Pictures Television. Executive producers είναι οι James Wan (The Conjuring Universe), Michael Clear, Rob Hackett, Craig William Macneill, Shay Hatten, Neil H. Moritz, Pavun Shetty, Erik Feig και Peter Guber.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*