Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Markella Kavenagh, το πρώτο μέλος του cast για τη σειρά Lord of the Rings του Amazon

*
Το Amazon φέρνει σε μορφή σειράς το Lord of the Rings και φαίνεται πως έχουμε ήδη το πρώτο μέλος του cast που είναι η Markella Kavenagh. Οι πληροφορίες από πολλά Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν ότι η παραγωγή συμφώνησε σε όλα με την Αυστραλιανή ηθοποιό, η οποία έχει παίξει στα The Picnic at Hanging Rock, στη mini series The Cry του BBC και στην τηλεοπτική σειρά Romper Stomper. Στο νέο show θα αναλάβει το ρόλο της Tyra, για την οποία ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες.

Η τηλεοπτική σειρά Lord of the Rings αναμένεται να είναι η πιο ακριβή στην ιστορία της τηλεόρασης, με τα Amazon Studios να επενδύουν 250 εκατομμύρια δολάρια μόνο για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα. Τα πρώτα δύο επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Ισπανός J.A. Bayona, ενώ στο σενάριο και την παραγωγή θα συμμετέχουν και οι JD Payne και Patrick McKay του Star Wars: Beyond.


Ο Bryan Cogman (ένας από τους συγγραφείς του Game of Thrones) θα συμμετέχει ως σύμβουλος. Η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει στα τέλη του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*