Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Marvel ετοιμάζει miniseries Hawkeye με τον Jeremy Renner για το Disney+

*
Ο Jeremy Renner θα αποκτήσει ως Hawkeye τη δική του miniseries στο Disney+. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, έχει επιβεβαιωθεί η έναρξη της παραγωγής και η ιστορία θα καλύπτει τόσο το πορτρέτο του ήρωα, όσο και της Kate Bishop. Η Kate δεν έχει εμφανιστεί στο κινηματογραφικό Universe της Marvel, αλλά είναι αρκετά γνωστή στους fans. Είναι μέλος των Young Avengers και βασικός χαρακτήρας στη σειρά comic Hawkeye των Matt Fraction και Ale Aja, ενώ εικάζεται πως θα εμφανιστεί και στο Avengers: Endgame.  Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το αν τα γεγονότα της σειράς θα λαμβάνουν χώρα πριν τη Endgame. Αυτή η εξέλιξη φέρνει τη δεύτερη σειρά της Marvel που ετοιμάζεται για το Disney+ μετά το Loki με τον Tom Hiddleston. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως εικάζεται η προετοιμασία των Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) και μια σειρά με τους Winter Soldier και Falcon. Περισσότερα αναμένεται να έχουμε εντός της ημέρας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης επενδυτών από την Disney.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*