Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Megan Fox στο πλευρό των Stallone και Statham για την ταινία Expendables 4

*
Η Megan Fox θα είναι η σημαντικότερη νέα προσθήκη στο cast της ταινίας Expendables 4. Μαζί της θα μπουν στην ομάδα των «αναλώσιμων» οι Curtis “50 Cent” Jackson και Tony Jaa, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Lionsgate. Η τελευταία ταινία στο franchise ήταν το Expendables 3 και προβλήθηκε το 2013, ενώ μέχρι και σήμερα είχαμε ακούσει ελάχιστα για τη συνέχειά της. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι από τους βασικούς χαρακτήρες θα συμμετέχουν και στην τέταρτη ταινία οι Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren και Randy Couture, ενώ σίγουρα αναμένουμε και κάποιους ακόμη μεγάλους αστέρες του παρελθόντος. Υπενθυμίζεται ότι από το cast των Expendables έχουν περάσει ακόμη ηθοποιοί όπως οι Arnold Schwarzenegger, Jet Li και Steve Austin. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε και ημερομηνία πρεμιέρας για το Expendables 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*