Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Merle Dandridge (Marlene του The Last of Us: Part II) στον ίδιο ρόλο και στη σειρά The Last of Us του HBO

*
Το HBO διάλεξε την Merle Dandridge για το ρόλο της Marlene στη σειρά The Last of Us που ετοιμάζει, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά την ίδια ηθοποιό που έδωσε σάρκα και οστά στην εν λόγω ηρωίδα και στο videogame. Η εξέλιξη αυτή αναφέρεται ως ρεπορτάζ σε μεγάλα ειδησεογραφικά sites του εξω-τερικού και σημειώνεται καθώς είναι από τις λίγες φορές που ο ηθοποιός ενός videogame επιλέγεται για τον ίδιο ρόλο σε κάποια ομώνυμη σειρά ή ταινία. Η Marlene είναι η επικεφαλής των Fireflies και θα παίξει τον ίδιο ρόλο και στην επερχόμενη παραγωγή που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους. Το όνομά της προστίθεται σε αυτό των Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie) και Gabriel Luna (Tommy). Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann της Naughty Dog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*