Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Millie Bobby Brown από το Stranger Things στο Netflix για το A Time Lost

*
Η πρωταγωνίστρια της σειράς Stranger Things, Millie Bobby Brown, και η αδερφή της, Paige Brown, ετοιμάζουν μια νέα ταινία για το Netflix. Η γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι οι δύο αδερφές δουλεύουν πάνω στο A Time Lost. Ο λόγος για μια ταινία που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία και περιγράφει την έχθρα δύο οικογενειών στο Long Island, η οποία δημιουργεί διάφορες καταστάσεις που εντείνονται όταν η κόρη της μιας πλευράς ανακαλύπτει ότι έχει καρκίνο.

«Είμαστε χαρούμενες που το Netflix έδειξε πίστη στο όραμά μας για αυτήν την πανέμορφη ιστορία, πάνω στην οποία δουλεύουμε εδώ και χρόνια. Αφορά την οικογένεια, την φιλία και το προσπέρασμα εμποδίων όταν όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει», σημείωσε η Millie Bobby Brown σε δήλωσή της.


Η Brown εκτόξευσε τις μετοχές της μετά τη συμμετοχή ως Eleven στο Stranger Things, που έκανε πρεμιέρα το 2016 στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*