Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Misha Green του Lovecraft Country αναλαμβάνει σενάριο και σκηνοθεσία στο sequel της ταινίας Tomb Raider

*
Ένα sequel για την ταινία Tomb Raider του 2018 έρχεται με την Alicia Vikander και η Misha Green έχει συμφωνήσει ήδη να αναλάβει το κομμάτι της σκηνοθεσίας και του σεναρίου. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της showrunner του Lovecraft Country (σειρά στο HBO Max) και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως θα τα πάει σε ένα τέτοιο project. Η Alicia Vikander θα είναι και πάλι η Lara Croft, ενώ στην παραγωγή της ταινίας θα συμμετέχουν οι Graham King και Elizabeth Cantillion. Η Green είναι η δεύτερη που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο ρόλο, αφού το 2019 (με την πρώτη ανακοίνωση) είχε εμφανιστεί ο Ben Wheatly. Ωστόσο, επειδή εγκατέλειψε το project, οι υπεύθυνοι έπρεπε να βρουν άμεσα αντικαταστάτη. Μένει να δούμε πως θα τα πάει στο νέο αυτό εγχείρημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*