Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nico Parker στο ρόλο της κόρης του Joel για την τηλεοπτική σειρά The Last of Us

*
Άλλη μια προσθήκη στο cast της σειράς The Last of Us του HBO και αυτή τη φορά έχουμε την Nico Parker στο ρόλο της κόρης του Joel. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο Pedro Pascal (The Mandalorian) θα παίξει το ρόλο του Joel, η Bella Ramsey (Game of Thrones) το ρόλο της Ellie, ο Gabriel Luna το ρόλο του Tommy Miller και η Merle Dandridge το ρόλο της Marlene. O Kanatemir Balagov θα σκηνοθετήσει τον πιλότο για λογαριασμό των PlayStation Productions, Sony Pictures Television, Word Games, The Mighty Mint και Naughty Dog, ενώ στην παραγωγή προστέθηκαν και οι σκηνοθέτες Jasmila Žbanić (Aida) και Ali Abbasi (Border). Υπενθυμίζεται ότι στη σειρά συμμετέχει και ο δημιουργός του Chernobyl, Craig Mazin, καθώς και αρκετά στελέχη της Naughty Dog. Ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να έχουμε ένα δείγμα γραφής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*