Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nicole Kidman στο trailer του Destroyer

*
Το νεότερο trailer του νέου crime drama Destroyer με τη Nicole Kidman εστιάζει στην πολύπλοκη ζωή της αστυνομικού Erin Bell. Πρόκειται για την ιστορία του υπαρξιακού ταξιδιού της Bell, η οποία, σαν νεαρή αστυνομικός, τοποθετείται ως μυστική πράκτορας ανάμεσα σε μέλη μιας ομάδας στην Καλιφόρνια, γεγονός που οδηγεί την κατάσταση σε τραγικά γεγονότα. Εκτός της Kidman, στην παραγωγή εμφανίζονται και οι Bradley Whitford (Get Out), Tatiana Maslany (Orphan Black), Sebastian Stan (Avengers: Infinity War), Toby Kebbel (War for the Planet of the Apes), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire) και Beau Knapp (The Nice Guys). Σκηνοθέτης του Destroyer είναι η Karyn Kusama, σε σενάριο των Phil Hay και Matt Manfredi. Η πρεμιέρα αναμένεται στις 25 Ιανουαρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*