Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nicole Kidman ως γκουρού ευεξίας στο teaser του Nine Perfect Strangers (trailer)

Το Hulu κυκλοφόρησε το teaser trailer του Nine Perfect Strangers με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman. Πρόκειται για τη μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Liane Moriarty σε miniseries με τους Kidman (Big Little Lies), Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?, The Kitchen), Luke Evans (The Alienist), Michael Shannon (The Shape of Water), Regina Hall (Girls’ Trip), Asher Keddie (Offspring), Grace Van Patten (Tramps), Manny Jacinto (The Good Place), Melvin Gregg, Samara Weaving (Ready or Not), Tiffany Boone (Hunters) και Bobby Cannavale (Boardwalk Empire).

Το Nine Perfect Strangers μας μεταφέρει σε μια boutique υγείας και ευεξίας που υπόσχεται ολοκληρωτική μεταμόρφωση του ατόμου σε μόλις 10 ημέρες. Η ιστορία του εστιάζει σε 9 άτομα που επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τη σύγχυση της πόλης, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο δυνατό. Παρόλα αυτά, κανένας από αυτούς τους 9 ανθρώπους δεν περιμένει τι έπεται στη συνέχεια.

Showrunner είναι ο David E. Kelley (Big Little Lies) και ο John Henry Butterworth (Indiana Jones 5). Executive producers είναι οι Steve Hutensky, Casey Haver, Kidman, Per Saari (Blossom Films), Moriarty, Kelley και Butterworth. Η πρεμιέρα του αναμένεται εντός του 2021 στο Hulu.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*