Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ακύρωσε σειρά The Legend of Zelda και Star Fox στο Netflix μετά από διαρροή του project

*
Η Nintendo είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο θέμα διαρροών και φαίνεται πως κάποιος εργαζόμενος στο Netflix την οδήγησε στο να ακυρώσει τη μεταφορά του The Legend of Zelda σε σειρά για την πλατφόρμα. Η ιστορία αυτή μάς ταξιδεύει στο παρελθόν και στο 2015, όταν η Wall Street Journal δημοσίευσε ένα σχετικό ρεπορτάζ, παρουσιάζοντάς το μάλιστα ως το «family friendly Game of Thrones». Οι πληροφορίες προέρχονταν από ανώνυμη πηγή κοντά στην ομάδα που το ετοίμαζε και όταν η ιαπωνική εταιρεία έμαθε για τη διαρροή αυτή έδωσε εντολή να ακυρωθεί το project, μαζί με ένα παρόμοιο για το Star Fox. Η ενδιαφέρουσα ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από το YouTube Channel The Serf Times και μπορείτε να δείτε το σχετικό video με τη συνέντευξη του Adam Conover (Adam Ruins Everything) στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*