Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Oculus κλείνει το Story Studio

*
To Story Studio της Oculus ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 2015 έχοντας στο ενεργητικό του 3 ταινίες μικρού μήκους, μια εκ των οποίων μάλιστα, το Henry, είχε κερδίσει βραβείο Emmy. Ο Jason Rubin δήλωσε πως η Oculus ανήκει στο Facebook, το οποίο θέλει να εστιάσει περισσότερο στη χρηματοδότηση δημιουργών που δεν βρίσκονται κάτω από τη σκέπη της, ενώ σκοπεύει να διαθέσει 50 εκατομμύρια δολάρια σε καλλιτέχνες για τη δημιουργία περιεχομένου που δεν θα σχετίζεται με τα games, αλλά θα είναι πιο “βιωματικό” με τη χρήση του VR. Τέλος, οι εργαζόμενοι του Story Studio θα έχουν τη δυνατότητα είτε να μεταβούν σε διαφορετικό πόστο εντός της Oculus, είτε να φύγουν προς αναζήτηση νέων δημιουργικών δραστηριοτήτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*