Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rosamund Pike ως Marie Curie στο trailer του Radioactive

Το Amazon Prime Video δημοσίευσε το πλήρες trailer του Radioactive, το βιογραφικό δράμα που σκηνοθετεί η Marjane Satrapi. Πρωταγωνίστρια είναι η υποψήφια για Όσκαρ Rosamund Pike, η οποία υποδύεται την επιστήμονα Marie Curie. Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 2019 Toronto International Film Festival και θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Amazon Prime την Παρασκευή, 24 Ιουλίου.

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή της Marie Curie μέσα από τις παθιασμένες σχέσεις τις, τις επιστημονικές της ανακαλύψεις και τις επιπτώσεις τους πάνω στην ίδια, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην ταινία εμφανίζονται οι Pike (Gone Girl), Sam Riley (Maleficent, Control), Cara Bossom, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Tim Woodward, Jonathan Aris, Mirjam Novak και Michael Gould. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο graphic novel της Lauren Redniss, σε σενάριο του Jack Thorne. Producers του φιλμ είναι οι Tim Bevan, Eric Fellner και Paul Webster. Πρόκειται για παραγωγή των Working Title Films, StudioCanal και Shoebox Films.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*