Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony Interactive Entertainment ανακοινώνει την PlayStation Productions

*
Μπορεί τα νέα να έσκασαν από το πουθενά, αλλά μάλλον δεν είναι να μας κάνει μεγάλη εντύπωση η σύσταση και ανακοίνωση της PlayStation Productions. Το νέο studio έχει ως αποκλειστικό σκοπό να φέρει τα first party games και franchises της Sony στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Ως έδρα της ορίζονται οι εγκαταστάσεις της Sony Pictures στην Culver City στην Καλιφόρνια. Το πρώτο project της βρίσκεται ήδη σε κάποιο στάδιο παραγωγής. Δεν ξέρουμε ποιο είναι, αλλά με τις ταινίες των The Last of Us και Uncharted να βρίσκονται εδώ και χρόνια σε δημιουργική σκοτοδίνη, είναι αρκετά πιθανό κάποια από τις δύο να κάνει σεφτέ για την PlayStation Productions.


O Asad Qizilbash, επικεφαλής του studio, ανέφερε πως αντί να δώσουν τα δικαιώματα για τις ταινίες σε εξωτερικά studios, φάνηκε πολύ πιο λογική κίνηση να επεκταθούν οι ίδιοι και να κάνουν τη δουλειά όπως ακριβώς τη θέλουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*