Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony Pictures κάνει ταινία το “A Winter’s Journey” με τη βοήθεια του Dreams!

*
Η Sony Pictures εξασφάλισε τα δικαιώματα για την animated ταινία A Winter’s Journey που θα υλοποιηθεί και με τη βοήθεια του videogame Dreams. Τα γεγονότα της ταινίας ταξιδεύουν τον θεατή στην Βαυαρία του 1812 όπου και ένας ερωτευμένος ποιητής κάνει ένα επικίνδυνο ταξίδι σε βουνά γεμάτα χιόνι και πάγο με στόχο είτε να αντιμετωπίσει το θάνατο, είτε να έρθει μπροστά σε μια νέα ζωή. Η παραγωγή θα αναμείξει στοιχεία live action και painted animation και ο κόσμος του θα «χτιστεί» με τη βοήθεια της Media Molecule και των εργαλείων που προσφέρει η πλατφόρμα της. Στο καστ περιλαμβάνονται οι John Malkovich, Jason Isaacs, Marcin Czarnik (Son of Saul, Sunset), Ólafur Darri Ólafsson (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Martina Gedeck (The Lives of Others) και Gabriella Moran. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Jörg Tittel και Philip Munger μαζί με τους Sean Bobbitt και Hugh Welchman.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*