Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του Hotel Transylvania: Transformania

*
Η Sony Pictures έκανε γνωστό το πότε θα δούμε στους κινηματογράφους το Hotel Transylvania: Transformania. Θα είναι η τέταρτη και τελευταία ταινία της δημοφιλούς σειράς animated ταινιών, ένα franchise που έχει ξεπεράσει σε συνολικά έσοδα τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας της είχε οριστεί για το Δεκέμβριο, προτού μεταφερθεί στις 6 Αυγούστου. Ύστερα από δεύτερη αλλαγή της ημερομηνίας η ταινία αναμένεται να προβληθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιουλίου, όταν και θα είναι αντιμέτωπη μόνο με το Old του M. Night Shyamalan.

Σεναριογράφος είναι για άλλη μια φορά ο Genndy Tartakovsky, ο οποίος είναι και executive producer μαζί με τους Michelle Murdocca και Selena Gomez. Σκηνοθέτες είναι οι Jennifer Kluska και Derek Drymon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*