Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ετοιμάζει ταινία βασισμένη στη σειρά manga One Punch Man

*
Ο Scott Rosenberg και ο Jeff Pinkner, πρόκειται να γράψουν, για λογαριασμό της Sony Pictures, το σενάριο της επερχόμενης ταινίας που θα βασίζεται στη σειρά manga One Punch Man. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Avi Arad και Ari Arad της Arad Productions.

Το “One Punch Man” ακολουθεί την ιστορία του Saitama, ενός υπερήρωα που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο με μία και μόνο γροθιά. Πλέον αναζητά σοβαρό αντίπαλο, λόγω της έλλειψης σοβαρών προκλήσεων στη μάχη του ενάντια στο κακό. Σύμφωνα με insiders, η Sony έχει υψηλές προσδοκίες από το project, δεδομένης της δημοφιλίας του και σκέφτεται σοβαρά να προσθέσει ένα ακόμα franchise στις επερχόμενες παραγωγές.


Μετά την επιτυχία που σημείωσε η ταινία Venom, οι Rosenberg και Pinker ανήκουν πλέον στους εκλεκτούς της Sony. Έχουν υπογράψει το σενάριο και των δύο ταινιών Jumanji. Η πιο πρόσφατη, το Jumanji: the Next Level προβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και τα έσοδά της ανήλθαν σε $796 εκ. παγκοσμίως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*