Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ψάχνεται να πουλήσει το PlayStation Vue

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Information, η Sony αναζητά αγοραστή για την υπηρεσία streaming, PlayStation Vue. Λέγεται οτι η ιαπωνική εταιρεία έχει έρθει ήδη σε επαφή με τη FuboTV που επικεντρώνεται στο streaming θεαμάτων που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει το πελατολόγιό της με 500.000 επιπλέον συνδρομητές, πέρα από την τεχνογνωσία που θα αποκτήσει.

Το ρεπορτάζ του The Information αναφέρει οτι η υπηρεσία συνεχίζει να έχει αρνητικό αντίκτυπο στα έσοδα της Sony, παρά τις συνεχόμενες αυξήσεις στην τιμή, με πιο πρόσφατη αυτή των $5 τον περασμένο Ιούλιο. Το κόστος των προγραμμάτων αυξάνεται συνεχώς και η Sony δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Ακόμα δεν είναι βέβαιο αν η οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική συμφωνία θα περιλαμβάνει και τα υπάρχοντα συμβόλαια για νέες παραγωγές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*