Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Storm Reid θα είναι η Riley στη σειρά The Last of Us του HBO

*
H Storm Reid είναι η νέα προσθήκη στο καστ του The Last of Us που ετοιμάζει το HBO. Η ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της Riley Abel, της κολλητής της Ellie που βλέπουμε στο The Last of Us Left Behind DLC. Η πληροφορία εμφανίστηκε από την ιστοσελίδα Deadline και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Neil Druckmann μέσω ενός απλού post στο Twitter.



H Reid έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή για το ρόλο της ως Gia Bennett στη σειρά Euphoria του HBO, ενώ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο 12 Years a Slave του 2013. Έχει παίξει ακόμη ρόλους στα A Wrinkle in Time, The Invisible Man και The Suicide Squad. Η προσθήκη της στο cast της σειράς επιβεβαιώνει πως η παραγωγή θα καλύψει και τα γεγονότα του Left Behind DLC, όπου και μαζί με την Ellie επιστρέφουν στην Βοστώνη πριν η Ellie συναντηθεί με τον Joel στο πρώτο παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*