Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tracksuit Mafia στο κατόπι του Clint Barton στο νέο trailer για τη σειρά Hawkeye

H Marvel Studios δημοσίευσε ένα νέο clip για τη σειρά Hawkeye, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στο Disney+ με την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, η The Tracksuit Mafia προσπαθεί να κάψει το κρυσφήγετο του Clint Barton και της Kate Bishop, όμως οι πρωταγωνιστές βγαίνουν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση.

Ο Jeremy Renner επανέρχεται στον ρόλο του Clint Barton. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στη New York City και ο πρώην Avenger, Hawkeye έχει μία φαινομενικά εύκολη αποστολή. Να επιστρέψει στην οικογένειά του για τα Χριστούγεννα. Όμως μια απειλή που θεωρούσε ότι αποτελεί παρελθόν επιστρέφει και αναγκάζεται να συμμαχήσει με την Kate Bishop, μια 22χρονη που χειρίζεται αψογα το τόξο και αποτελεί την μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Μαζί θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν μια εγκληματική συνομωσία.


Στο πλευρό τους οι νεοφερμένοι στο MCU, Vera Farmiga, Fra Fee, Alaqua Cox, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James και η υποψήφια για Oscar, Florence Pugh.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*