Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ορέγεται τηλεοπτική σειρά Assassin's Creed

*
Μπορεί ακόμα η Ubisoft να μην έχει κάνει επίσημη δήλωση για το θέμα, όμως άνθρωπος εντός της εταιρίας υποστηρίζει πως υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πλάνα ώστε το Assassin's Creed να γίνει τηλεοπτική σειρά. Η δήλωση έγινε από τον Ymar Azaiza (Assassin’s Creed Head of Content) στο Reddit με όλες τις υποψίες να μιλούν για εμφάνιση της σειράς στο Netflix, μιας και ο Yves Guillemot (Ubisoft CEO) είχε σειρά συναντήσεων με ανθρώπους της υπηρεσίας πέρυσι. Όποιο και αν είναι τελικά το πλάνο, ο Azaiza προτρέχει το κοινό να μην βιαστεί μιας και θέλουν να μελετήσουν αρκετά το πως ακριβώς πρέπει να στηθεί η σειρά, ποιο storyline θα ακολουθεί, αν θα βασίζεται καν πάνω στην ιστορία των ίδιων των videogames κ.λπ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*