Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Warner Bros. τρολάρει τους fans του Detective Pikachu με fake διαρροή της ταινίας (video)

*
Η πρεμιέρα της ταινίας Detective Pikachu έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή και η Warner Bros. τρολάρει τους fans με fake διαρροή ολόκληρη της ταινίας.

Εμφανίστηκε λοιπόν στο YouTube ένα αρχείο που ισχυρίζεται πως είναι ολόκληρη η νέα ταινία, αλλά όσοι πάτησαν το play δεν ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό που περίμεναν. Όπως φαίνεται, η εταιρία ετοίμασε ένα σχετικό video με τον ήρωα να χορεύει και να τραγουδάει. Στο επάνω μέρος του αρχείου μάλιστα φαίνεται το όνομα του Ryan Reynolds, χωρίς ωστόσο να έχει ενεργή συμμετοχή σε αυτό. Η τοποθέτηση έγινε εκεί για να φαίνεται σαν προσωπικό screener και να θεωρηθεί πιο εύκολα ως legit διαρροή.


Πάρτε μια γεύση του αρχείο που διέρρευσε η Warner Bros. μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • exempetse
    • 1.42 διαρκεια χορος ενος κιτρινου γκρεμλιν......το προτιμω απο το τερατουργημα που θα ονομασουν ταινια.δε καταλαβαινω το τρολ χιλιες φορες αυτο το πραμα

*