Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η WarnerMedia ανακοίνωσε σειρά Justice League Dark για το HBO Max

*
Ο J.J. Abrams θα αναλάβει την παραγωγή - μέσω του δικού του label Bad Robot - της σειράς Justice League Dark, η οποία θα βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comic books. Πρόκειται για show που θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το HBO Max, όμως η WarnerMedia δεν ανακοίνωσε τίποτα πέραν των παραπάνω. Για την ώρα λοιπόν παραμένει άγνωστο το ποιοι άλλοι εμπλέκονται με το project, ακόμα και το αν έχουν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις.

Η σειρά comic books Justice League Dark συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και σε αυτήν εμφανίζονται οι πιο... supernatural χαρακτήρες του DC Universe, συμπεριλαμβανομένου του John Constantine (τον οποίο ενσάρκωσε ο Keanu Reeves στη live-action ταινία του 2005.


Ο Abrams ετοιμάζει ακόμα δύο σειρές για το HBO Max. Η μια θα είναι σειρά τρόμου βασισμένη στο The Shining του Stephen King, θα ονομάζεται Overlook και θα αφηγείται άγνωστες ιστορίες από το διάσημο στοιχειωμένο ξενοδοχείο του μυθιστορήματος. Η άλλη ονομάζεται Duster και αφορά τον οδηγό ενός εγκληματικού συνδικάτου στα '70s.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*