Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η showrunner του The Witcher δημοσίευσε το προσχέδιο της τελευταίας σκηνής

*
Οι υπεύθυνοι του Netflix σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους με την επιτυχία της σειράς The Witcher. Η τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων του Andrzej Sapkowski έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και οι online συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Ήδη γνωρίζουμε οτι θα υπάρξει ένας ακόμα κύκλος επεισοδίων και φήμες λένε οτι σύντομα θα ανακοινωθεί και ο τρίτος, με τους παραγωγούς να υποστήρίζουν οτι οι περιπέτειες των Geralt, Yennefer και Ciri δεν αποκλείεται να διαρκέσουν επτά σεζόν.

Οι πληροφορίες από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο των συζητήσεων, οι οποίες τροφοδοτούνται και από τη showrunner Lauren S. Hissrich που δημοσίευσε το προσχέδιο της τελευταίας σκηνής του πρώτου κύκλου. Περισσότερα στη συνέχεια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*