Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η showrunner του The Witcher μίλησε για τις κακές κριτικές

*
H Lauren S. Hissrich, showrunner του The Witcher που είναι διαθέσιμο για streaming στο Netflix, μίλησε για τις κακές κριτικές του show της, οι οποίες αφορούν στις αλλαγές από το original story. Μιλώντας σχετικά δήλωσε πως για να προσαρμόσει τα short stories που ήταν σημαντικά για το χτίσιμο του κόσμου στο ακέραιο και, κατ’ επέκταση, τη συνάντηση του Geralt με τη Ciri, θα έπρεπε η Ciri να εμφανιστεί τουλάχιστον στις αρχές του δεύτερου κύκλου.

Συνεχίζοντας, δήλωσε ότι «δεν έχει να κάνει με το κυνήγι τεράτων. Διότι το κορίτσι που μόλις είδατε, αυτή είναι το κλειδί για ολόκληρο το σύμπαν, αυτή θα είναι το κέντρο κάθε ιστορίας στο εξής». Καταλήγοντας ανέφερε πως όλοι οι σεναριογράφοι ξέρουν πως δεν ασπάζεται το 100% του κοινού τις αποφάσεις τους, αλλά θα πρέπει και οι fans να ξέρουν πως δεν πάρθηκαν πρόχειρα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*