Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η «Τόκιο» ενημερώνει ότι τελειώνουν τα γυρίσματα για τον 4ο κύκλο του La Casa De Papel (photo)

*
Μπορεί να είναι «φρέσκος» ακόμη ο 3ος κύκλος του La Casa De Papel, ωστόσο όπως μαρτυρά και το νέο post της «Τόκιο» τα γυρίσματα για τον τέταρτο είναι στα τελειώματά τους και η σειρά επιστρέφει σύντομα στο Netflix. Η Ούρσουλα Κορμπερό, η ηθοποιός που ενσαρκώνει έναν από τους πιο πολυσυζητημένους ήρωες της σειράς, επανήλθε με νέο post της προς τους fans και σημειώνει πως ο τέταρτος κύκλος βρίσκεται στα κλεισίματά του, αφού τα γυρίσματα ολοκληρώνονται άμεσα. «Εγώ, την τελευταία εβδομάδα γυρισμάτων LCDP», σημείωσε χαρακτηριστικά στο post που έκανε στο Instagram, συνοδεύοντάς το από μια χιουμοριστική φωτογραφία που δείχνει μια ηλικιωμένη κυρία.

Ο κόσμος περιμένει με αγωνία το νέο κύκλο επεισοδίων, καθώς το τελείωμα του τρίτου άφησε αρκετά ερωτήματα αναπάντητα. Δείτε τη σχετική photo που ανέβασε η «Τόκιο», μέσα από το post στο Instagram account της.


 
 
 
View this post on Instagram

Yo en la última semana de rodaje de LCDP

Όλα τα νέα για La Casa De Papel Netflix 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Καλά μην είστε τόσο σίγουροι. Λογικά του χρόνου θα βγει. Το Netflix συνήθως παίρνει το χρόνο του .

*