Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στο trailer της σειράς Fast & Furious: Spy Racers

Netflix και DreamWorks TV δημοσίευσαν το επίσημο trailer της σειράς κινουμένων σχεδίων Fast & Furious: Spy Racers. Σε αυτό παρουσιάζεται η ομάδα των νεαρών οδηγών, με αρχηγό τους, τον Tony Toretto. Η σειρά βασίζεται στις επιτυχημένες ταινίες της Universal Pictures και θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix από 26 Δεκεμβρίου 2019.

Το σενάριο του Fast & Furious: Spy Racers αφηγειται την ιστορία του έφηβου Tony Toretto, που προσπαθεί να ακολουθήσει τα χνάρια του ξαδερφού του Dom. Αυτός και οι φίλοι του προσλαμβάνονται από μια κυβερνητική υπηρεσία με αποστολή να διεισδύσουν σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα οδήγησης, πίσω από το οποίο κρύβεται μια εγκληματική οργάνωση με όνομα SH1FT3R.


Στο voice cast φιγουράρουν τα ονόματα των Tyler Posey (Tony Toretto), Camille Ramsey (Layla Gray), Luke Youngblood (Frostee Benson), Charlet Chung (Echo) και Jorge Diaz (Cisco Renaldo). Στο πλευρό τους οι Similce Diesel (Sissy), Renée Elise Goldsberry (Ms. Nowhere), Manish Dayal (Shashi Dhar) και Jimmy Tatro (Mitch).

Σε ρόλο εκτελεστικών παραγωγών οι Vin Diesel, Neal H. Moritz, Chris Morgan, Tim Hedrick και Bret Haaland.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*