Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δημοσιογραφία στην TV στο επίκεντρο του πρώτου trailer για τη σειρά The Morning Show

*
Το The Morning Show είναι μία από τις πιο σημαντικές σειρές που θα δούμε στην συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ και έχουμε το πρώτο trailer. Στο σχετικό teaser της σειράς με τους Jennifer Aniston, Steve Carell και Reese Witherspoon, βλέπουμε κάτι που θυμίζει έντονα τη σειρά The Newsroom του HBO που είχε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Στο teaser υπάρχει απλά μια σειρά από πλάνα από τα στούντιο που θα δούμε να διαδραματίζονται τα γεγονότα, ενώ μια φωνή μιλάει για τη δημοσιογραφία στη σημερινή εποχή.

Η ιστορία της σειράς περιλαμβάνει το τι γίνεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες σε μια πρωινή ενημερωτική εκπομπή που προβάλλεται σε μεγάλο αμερικανικό δίκτυο. Στην παραγωγή συμμετέχει ως σύμβουλος ο Brian Stelter, ρεπόρτερ του CNN και συγγραφέας του βιβλίου Top of the Morning. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται το φθινόπωρο και η Apple έχει ζητήσει ήδη επεισόδια για δύο σεζόν.


Δείτε το πρώτο teaser trailer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*