Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επόμενη ταινία Doom εκτός κινηματογράφων

*
Οι περισσότεροι λογικά δεν θυμάστε ότι το 2005 είχε προβληθεί ταινία με θέμα το δημοφιλές Doom. Παρόλου που πρωταγωνιστούσαν μερικοί αναγνωρίσιμοι αστέρες της βιομηχανίας θεάματος όπως ο Dwayne Johnson, οι κριτικοί και το κοινό δεν τη βρήκαν καθόλου ενδιαφέρουσα και η όποια επιτυχία σημείωσε ήταν σε τηλεοπτικό επίπεδο. Αυτό βεβαίως δεν απέτρεψε την NBC Universal να επιδιώκει την παραγωγή ενός sequel. Έτσι λοιπόν, έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου οι φήμες οργίαζαν, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή μιας νέας ταινίας Doom.

Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε ότι στο cast μετέχει η Nina Bergman. Για την ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή, είναι όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα εμπλέκονται οι δυνάμεις Hell, Mars και οι σφαίρες θα πέφτουν με καταιγιστικό ρυθμό. Ακόμα κρίνοντας από το ότι την παραγωγή έχει αναλάβει η Universal 1440 Entertainment, η ταινία δεν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά θα διανεμηθεί σε ψηφιακή μορφή, Blu-ray και μέσω καλωδιακής τηλεόρασης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*